Deep Blue Telecom Services

Dybblå tilbyder en stor vifte telecom forretningsservice.

 

Flytning

 

Tegning på vores års erfaring med at hjælpe virksomheder flytter lokaler, har vi udviklet vores flytte-Service. Denne service er designet til at give alt hvad du behøver for en hurtig og nem overgang fra ét websted til et andet. Uanset om din virksomhed bruger geografiske eller ikke-geografiske numre kan du tage numrene med dig, selvom du flytter fra den ene ende af landet til den anden.

 

Vores projektledere håndtere alle aspekter af at flytte din telekommunikation, tale med dig om dine behov, udføre anlægsbesøg, hvis nødvendigt og rådgive dig om de bedste produkter og tjenester for din virksomhed. Vi kan installere interne kabler og ledninger og telefoni systemer hvis nødvendigt. Vi vil holde dig ajour med hvordan alt skrider frem og vi kan være i kontakt med andre håndværker på stedet.

 

Ny virksomhed

 

Deep Blue ved vi at starte en ny virksomhed kan være en travl og stressende tid, og derfor har vi udviklet vores nye erhvervsservice, giver du en ting mindre at bekymre sig om. Med vores nye Business Service får du meget mere end bare omkostningseffektive linjer og opkald. Vores erfarne team er på side til projektet administrere alle aspekter af din installation.

 

Vi tror ikke på en størrelse passer alle løsninger, hvilket er grunden til det første vi vil gøre, er at tale med dig, finde ud af om du, din virksomhed og dine behov. Hvis nødvendigt kan vi også udføre anlægsbesøg, og derfra kan vi rådgive dig om den perfekte løsning.

 

Etableret virksomhed

 

På Deep Blue, vi ikke tror på tegning mennesker med tilbud for 'Nye kunder kun', i stedet tilbyder vi alle vores kunder, nye og eksisterende, omkostningseffektiv og pålidelig service for nu og i fremtiden.

 

På Deep Blue gennemgår vi regelmæssigt vores tariffer for at sikre alle vores kunder får den bedste deal muligt. Vi kan gennemgå, hvordan du bruger dine tjenester og rådgive dig om nye produkter, der kan være af interesse for dig, at give din virksomhed med fleksibilitet til at fortsætte med at stige. Med alle nye systemer tilbyder vi fuld uddannelse til at sikre at du får mest muligt ud af dit produkt med det samme.

 

Ekstra ydelser

 

Dybblå giver en række yderligere produkter og tjenester.

Installation og vedligeholdelse

 

I at åbne et nyt websted til at udvide en nuværende websted, fra at flytte lokaler til vedligeholdelse af eksisterende lokaler, er Deep Blue dels at tilbyde al den hjælp, du har brug for.

 

Projektledelse. Om du vil åbne et nyt websted eller flytte lokaler, dyb blå kan projektet administrere hele processen for dig at fjerne stress og bekymring.

 

Fortsatte støtte. Vores team af rådgivere og ingeniører mener, vi er i stand til at håndtere eventuelle problemer du måtte have. Fra at identificere fejl og problemer, til at afhjælpe dem, holde vi din virksomhed kørende.

 

Mobile Services

 

Deep Blue er glade for at annoncere deres nye mobile tilbyder i partnerskab med O2. Med et stort udvalg der passer til se alle behov og budgetter, hvad Deep Blue kan gøre for dig.

 

Bundt takster

Betale, som du bruger

Håndsæt

 

Bredbåndstjenester

 

Fra store erhvervsparker til en enkelt bruger Home Office har Deep Blue en vifte af bredbåndstjenester til passer til alle behov og budgetter.

 

Fastnettelefon

 

Vidste du det er nemt og omkostningseffektivt at få dine linjer og opkald fra Deep Blue? Uanset om du vil flytte din eksisterende tjenester eller kræve nye til at blive installeret, Deep Blue kan projektet administrere dette for dig.